77

Улыбайтесь,пусть начальство ослепнет!

Знайди себе: пошук інформації про комплексні планові перевірки у 2017 році

Наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 15.11.16 №1909 затверджено План комплексних планових заходів державного нагляду (контролю) органів державного нагляду (контролю) на 2017 рік. Щоб переглянути інформацію про комплексні планові перевірки у 2017 році – кликніть 
Крім цього, Офіс ефективного регулювання BRDO створив зручний пошук за Планом комплексних перевірок на 2017 рік, затвердженим Міністерством економічного розвитку і торгівлі, що містить інформацію про всі основні перевіряючи органи, за виключенням Державної фіскальної служби України. 
Дізнайтеся, коли саме вас будуть перевіряти! Для цього введіть назву своєї компанії або її код у вікні пошуку. Якщо хочете зберегти отриманий результат - оберіть необхідні відомості та натисніть "Отримати результат".
Якщо вашої компанії немає в списку комплексних планових перевірок, це означає, що перевірка її діяльності не запланована або запланована лише одним органом державного нагляду (контролю) у 2017 році. Також перевірки можуть здійснюватися у позаплановому порядку у чітко визначених законом випадках.